За жител на един от кварталите в руския град Челябинск

...
За жител на един от кварталите в руския град Челябинск
Коментари Харесай

Гневен мъж налага с колан купонясващи девойки

За гражданин на един от кварталите в съветския град Челябинск неделния ден не почнал по никакъв начин добре. Събудила го е мощна музика от кола под прозорците на дома му. До автомобила пък стояли три девойки и пушили наргиле. Импровизираното празненство се случвало в пет часа сутринта.

Час по-късно жителят на Челябинск си изпуснал нервите и въоръжен с колан тръгнал да разгонва шумната компания, оповестяват международните издания. Разгневеният мъж удрял по бедрата и задните елементи, само че спорът не завършил дотук.



Момичетата незабавно записали с телефоните си побоя и подали сигнал в полицията. Според тях те не са пречили на никого и единствено са слушали музика на телефона си. Може би сходно опрощение щеше да проработи, само че те били " предадени " от личните си сметки в обществените мрежи, където нещата наподобяват по друг метод.

А съдейки по всичко, те са събудили освен мъжа с колана, само че и други поданици на квартала, които са снимали дейностите на девойките от прозорците на жилищата си.

Артьом Клименко, шеф на ръководещата компания, която стопанисва жилищния комплекс, декларирал, че осъжда лудориите на девойките и поучава жителите да се обаждат в такива случаи на полицията, вместо да прибягват до кавги.

Момичетата апропо се оплакват, че в полицията единствено са се " посмяли над обстановката " и в този момент не знаят дали търсят побойника си или не. Заради това те са популяризирали видеозапис на нападението в обществените мрежи.

От полицията в Челябинск оповестяват, че показанията на девойките са регистрирани и сега се ревизират. Мъжът с колана го чака санкция. Всъщност и девойките ги чака санкция - за нарушение на публичния покой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР