За изминалите 24 часа в страната са доставени общо 50

...
За изминалите 24 часа в страната са доставени общо 50
Коментари Харесай

За последните 24 часа в страната са доставени общо 50 400 дози ваксини

За миналите 24 часа в страната са доставени общо 50 400 дози ваксина против COVID-19 - 33 600 дози от имунизацията на Moderna и 16 800 дози от имунизацията на AstraZeneca. Ваксините са разпределени към районните здравни инспекции в страната, оповестяват от Министерството на здравеопазването.
Следващата доставка на ваксини се чака в понеделник, 22 март, от производителя Pfizer/BioNTech – 30 420 дози, което е с над 9 300 дози повече от предстоящото.
 Подновява се имунизацията с „ Астра Зенека “ Подновява се имунизацията с „ Астра Зенека “
От през днешния ден в страната се възобновява имунизацията с имунизацията на „ Астра Зенека “, откакто Европейската организация по медикаментите п...
Междувременно стана ясно, че 1000 флакона с ваксини на AstraZeneca днес ще бъдат предоставени на общопрактикуващите лекари в София. Част от тях към този момент посетиха РЗИ - София, с цел да получат дозите, оповестява БНР
" Още през днешния ден ще стартираме имунизацията на пациентите си. Ще се свържем с всички свои пациенти, които са записани за имунизация, с цел да ги поканим за такава в понеделник, в случай че през днешния ден не могат. Повече от два часа лишава на един доктор да вземе по три флакона от имунизацията, която ще стигне за 30-33-ма души ", разяснява пред националното радио общопрактикуващи лекари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР