За изключително гнусна гледка сигнализираха редовни читатели в рубриката „Ти,

...
За изключително гнусна гледка сигнализираха редовни читатели в рубриката „Ти,
Коментари Харесай

Врачани изреваха: Помия се излива във водите на река Лева от тръба от водния цикъл /снимки и видео/

За извънредно гнусна панорама алармираха постоянни читатели в рубриката „ Ти, репортерът “ на организация BulNews.
Притеснени поданици на Враца се оплакаха, че от тръба на водния цикъл, във водите на река Лева се излива мътна и ужасно смрадлива течност.
Никой не знае нито по кое време тъкмо е сложена тръбата, нито от кой, само че е реалност, че течността, която се излива от нея, замърсява водите на реката.
Съоръжението е сложено в региона на Табашкия мост на улица „ Войнишка “, зад зооклиника „ Компаньон “, допълват потресените врачани. Хората обясниха, че преди дни миризмата е била толкоз мощна, че се наложило да затворят прозорците си, с цел да могат да дишат обикновено.
Още преди човек да се приближи до дребното мостче, което минава над реката, го удря зловонната миризма. Там, където се излива каналната течност, водата е мътна и от горната страна й се образува мазна жълто-кафява пяна. Надолу по течението водата е напълно нечиста.
Жителите на квартала упорстват да схванат дали тръбата е законна и кой е дал разрешение да се замърсява реката. За казуса медията ни алармира в районната ревизия по околната среда и водите, които още през вчерашния ден започнаха инспекция.
В идващите дни се чака да стане ясно какви са резултатите от нея и кой е виновникът за замърсяването.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР