За индивидуалните характеристики на човек може да се съди по

...
За индивидуалните характеристики на човек може да се съди по
Коментари Харесай

Любимата пица разкрива характера ви

За самостоятелните характерности на човек може да се съди по желанията му към избрани плънки за пица, твърди английски специалист.
Д-р Алън Хърш е работил взаимно с " Пица Експрес ", с цел да категоризира какво разкриват за човешката характерност желаните плънки. Анализът на специалиста е посочил, че феновете на пеперони като принц Хари са екстроверти, само че елементарно се отегчават.
Почитателите на пица с яйце като английския вицепремиер и водач на либералдемократите Ник Клег са любящи и постоянно подготвени да окажат поддръжка, само че избират да заобикалят светлините на прожекторите.

Д-р Хърш припомня, че още от дълго време Фройд е разкрил, че характерността на индивида дефинира питателните му желания.
Любителите на пикантни храни да вземем за пример са по-склонни да поемат опасности. Хората, които натъртват на изобилстващо от протеини меню, са по-дрюжелюбни.
Проучването на специалиста разкрива още и съвместимостта сред другите човеци съгласно желанията им към избрани плънки за пица. Любителите на пица с пилешко, които са по-склонни към състезание, самоуверени и решителни като тенис звездата Анди Мъри , си " пасват " добре с кардинални и интелигентни сътрудници с желания към плънка от морски блага.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР