За илюстрациите в книгата си, Анна за пореден път се

...
За илюстрациите в книгата си, Анна за пореден път се
Коментари Харесай

Мисис България Анна Кръчмарова с трета книга


За илюстрациите в книгата си, Анна за следващ път се довери на художник номер едно, а точно Ева Кирова, с която са работили и по ВКУСНИ КАРТИНКИ. Галя Петрова се е погрижила за корицата и тялото на книгата, а за редакцията, Анна още веднъж се е доверила на Галина Попова, с която е работила и по предходните си книги. Фотосесията е снимана с топ фотографът Люба Емилова. В своята обява, Анна Кръчмарова благодари на всички работили по основаването на третата си книга и на издателство „ Екрие “. Заглавието на книгата е „ Лесни вкуснотии от Анна “.



По всичко проличава че и третата книга на носителката на купите Мисис България – Европа 2017 и Мисис Европа 2018 ще доближи триумфът на предходните две, които се трансфораха в цялостен шлагер и се радват на огромен интерес от читателите. Благодарение на книгите си, Анна е участвала и е помогнала за това празниците на хиляди хора да са по-вкусни, по-забавни и по- приятни.

Анна Кръчмарова не стопира да изненадва феновете си. Припомняме ви че в края на 2021 година, Анна роди третото си дете и малко по-късно показа, че основава бебешки продукти, които да са от изгода на млади майки и кърмачки. Нейният бранд Anna’s Chocolates се развива повече от добре и се трансформира в желан избор. Благодарение на любовта си към шоколада и шедьоврите които основава, Анна Кръчмарова и марката ѝ са пример за вкусни и качествени шоколадови произведения и торти.

Анна Кръчмарова насочи и благодарности към сътрудниците ѝ от,,Crispy Mates”, без които третата ѝ книга нямаше да бъде реалност.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР