За играч, който току-що получи най-големия договор в историята на

...
За играч, който току-що получи най-големия договор в историята на
Коментари Харесай

Зашеметяващата инвестиция на Доджърс в Shohei Ohtani ги отвежда в тяхната собствена класа

За състезател, който преди малко получи най-големия контракт в историята на спорта, Shohei не е играл „ покажи ми “ парите – във всеки случай не незабавно.

Шохей Охтани се съгласи на 10-годишен контракт за 700 милиона $, с цел да трансформира Доджърс от суперсила във всяка тегловна категория, която съществува над тази. Универсален голиат? Галактически титани?

Твърди се, че ръководещият MVP на AL е упорствал да отсрочи огромна част от заплатата си, с цел да помогне на Доджърс както с паричния поток, по този начин и посредством понижаване на настоящата междинна стойност на контракта, което е това, което се брои при изчисляването на налога върху лукса.

Средната стойност без отсрочвания ще бъде $70 милиона, само че с отсрочвания този брой ще спадне доста, откакто MLB и Асоциацията на играчите се спогодят за изчислението. За задачите на налога върху лукса, цената може да намалее с $20 милиона или $30 милиона годишно, или даже повече, според от детайли като да вземем за пример какъв брой е отсрочено за какъв брой дълъг п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР