За идеята за оставката на министър Калин Стоянв няма подкрепа.

...
За идеята за оставката на министър Калин Стоянв няма подкрепа.
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Калин Стоянов ще бъде вътрешният министър до ротац...

" За концепцията за оставката на министър Калин Стоянв няма поддръжка. През последните седмици Министерство на вътрешните работи е флагман в покриване критериите за Шенген и това би трябвало да бъде регистрирано. Грешките при защитата на този митинг, ще станат известни при работата на Комисията, която аз оглавявам. До ротацията това ще е вътрешният министър. След това Мария Габриел и Николай Денков ще решат ", сподели ген. Атанас Атанасов.

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ съобщи, че тази седмица ще бъдат анулирани таксите за преноса на съветския газ.

" Русия би трябвало да ни заплаща такси за транспорт, а не Сърбия и Унгария. Ние тази седмица ще отменим тези такси, няма никакъв проблем, с цел да можем да реализираме по-голямата национална цел ", безапелационен е Атанасов.

Генерал Атанас Атанасов заяви, че не се отказал от концепциите за специфичните служби.

" Но едно по едно. Нека първо да приемем бюджета и конституционните промени и след Нова година ще продължим с измененията ", добави той.

Политикът разяснява и демонтажа на Паметника на Съветската войска. " Това е ремонт на една историческа неистина. Аз персонално 33 години очаквам да се махне този тотем на комунизма. Неслучайно е наименуван МОЧА - Монумент на окупационната Червена войска. Важно е да се напомнят историческите истини, тъй като аз, когато бях възпитаник, ни учеха, че Съветският съюз ни е освободил. Защо би трябвало да има референдум запитвам аз? След като окупацията на България е довела на власт Комунистическата партия, която за признателност на тези, които са я довели на власт, им е строила такива монументи. На територията на България няма умрял нито един боец от Червената войска. Това не е монумент, това е инструмент на Съветската агитация.
Ние би трябвало да пренапишем историята, тъй като това което ни изясняват през последните 45 години, не е правилно ", съобщи Атанасов.

Той изясни, че ще гласоподавам " за " предлагането хора с двойно поданство да могат да станат депутати.

" Защото става въпрос да се даде опция на хора, които по генезис са български жители да се кандидатират. Оттам нататък народът, е този, който ще реши дали те ще станат депутати, министри и така нататък ", заключи той.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР