За холивудските връзки е характерно, че рядко се задържат дълго

...
За холивудските връзки е характерно, че рядко се задържат дълго
Коментари Харесай

Тези звездни двойки доказаха, че връзките от разстояние за възможни

За холивудските връзки е особено, че рядко се задържат дълго време. Е, има и изключения, само че те са в действителност единици. Вероятно има и причина за това - фотоси в разнообразни елементи на света, непрекъснати задължения и малко време за персонален живот. 

Има обаче двойки, които освен устояват на теста на времето, само че и на този на дистанцията.  Вижте ги в канала във vbox7:

Виктория и Дейвид Бекъм

Всички знаем какъв брой съвършено семейство са семейство Бекъм, само че малко на брой знаят за проблемите, през които са минали. Преди години на двамата им се наложи да живеят разграничени от хиляди километри - той в Калифорния, тя - в Лондон. Въпреки това връзката им е все по този начин здрава.
               

A post shared by (@victoriabeckham) on Sep 30, 2019 at 3:17pm PDT

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Двамата са женени от над 22 година и в никакъв случай не са разрешавали километрите сред тях да се окажат спънка за връзката им. Даже в противен случай, връзката от разстояние е направила възприятията им даже по-силни отпреди.
               

A post shared by (@luk3skywalker) on Jan 2, 2020 at 6:08pm PST

Никол Кидман и Кийт Ърбан

След раздялата си с Том Круз, Никол дълго време се бори с депресията. В най-тежките си дни тя среща Кийт, в който се влюбва от пръв взор. Двамата са дружно от години, а когато са разграничени поради работа, приказват по телефона с часове.-->
               

A post shared by (@nicole_and_keithforever) on Dec 29, 2019 at 12:40am PST

Принц Хари и Меган Маркъл

Преди да се оженят, двамата живееха даже на разнообразни континенти. Въпреки това обаче имали едно заричане - да не минават повече от 14 дни без да се видят.
               

A post shared by (@everythingroyal) on Dec 23, 2019 at 3:49pm PST

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Една от обичаните двойки на мнозина. Двамата стартират връзките си, само че бързо по-късно работата ги разделя. Но съгласно тях това е ключът към сполучливата връзка - да не работиш на едно място с колегата си. Освен това двамата са и най-хубави другари.
               

A post shared by (@blakelively) on Oct 23, 2019 at 3:37pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР