За хиляди момичета по света моделството е желана професия, а

...
За хиляди момичета по света моделството е желана професия, а
Коментари Харесай

Сестрата на Кейт Мос заголва цици в мрежата, изкарва милиони

За хиляди девойки по света моделството е мечтана специалност, а да бъдат на корицата на " Воуг " – недостижима фантазия. Лоти Мос обаче наподобява не е една от тях. Сестрата на супермодела Кейт Мос неотдавна заряза стилната си кариера, с цел да сътвори профил в " Онлифенс` и да радва ертотоматите със сминки на голите си цици и дупе.

24-годишната Лоти даде изявление за подкаста " Кол хър предци ", където разкри трансформацията си от рекламно лице на висша мода и марки като " Шанел ", до порно модел. За Лоти влизането в стилната промишленост било повече от елементарно – въпреки всичко е сестра на един от най-култовите супермодели на всички времена. Признава, че известната фамилия ѝ е отворила доста порти. „

„ Агентите ми направляваха всичко, което върша, и даже по какъв начин се обличам, “ споделя Лоти. „ От мен се очакваше просто да бъда дребната сестра на Кейт и да ходя по стъпките ѝ. “ Добавя, че този имидж внезапно се различавал от същинския ѝ темперамент: „ Аз съм щура, шумна к*чка и мисля, че в това ми е чарът, “ безапелационна е тя. Натискът да бъде съвършена довел до меланхолия, а това на собствен ред я тласнало към използването на опиати. „ Наркозависимостта е прекомерно нормализирана в стилните среди, “ споделя звездата. „ Предлагали са ми субстанции даже по време на фотосесия. “



Друго си е да работиш без сътрудник

Проблемът кулминирал през февруари тази година, когато Лоти по лично предпочитание влезнала в клиника за наркозависими. Няколко седмици по-късно, прекратила и контракта с стилната си организация. „ Не мисля, че на сътрудниците ми им пукаше за положението ми, “ отсича тя.

Хубавицата показа, че в този момент е свободна, като работните ѝ отговорности включват 3-4 фотосесии седмично, а на страницата си предлага две услуги, чиито високи цени подсказват за звездния ѝ статус – 100 $ за фотография и 1 000 за видео. Твърди, че счита до края на годината към този момент да е милионерка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР