За хазартните оператори обаче това няма никакво значение - те

...
За хазартните оператори обаче това няма никакво значение - те
Коментари Харесай

Фаворитите на Betway за спечелване на Мондиал 2022

За хазартните оператори обаче това няма никакво значение - те ще работят по метода, по който постоянно са го правили. Някои от тях даже към този момент оповестиха коефициентите си за крайни спечелили в шампионата. Един от тях е Betway - компанията, неотдавна получила лиценз да оперира у нас. Повече за нея вижте в цялостната информация за.

Бразилия - на път към шестата?

Добра или неприятна, Бразилия постоянно е измежду любимците за продобиване на Световното състезание. В случая Бетуей очевидно я дефинират и за любимец №1, защото “кариоките” са с едни гърди пред останалите с коефициент 6,50 за купата. Това ще бъде може би последното Световно състезание на суперзвездата Неймар, само че в селекцията на треньора Тите блестят имената на страхотни гении като Винисиус, Родриго, Габриел Мартинели и Антони. Безценен е и опитът на футболисти като Каземиро, Тиаго Силва, Маркиньос и Дани Алвеш.

Франция - в битка за отбрана на трофея

Действащият международен първенец ще опита да отбрани трофея, който завоюва преди четири години в Русия. Селекционерът Дидие Дешан към момента разчита на ядро от футболисти, спечелили купата по съветските терени. Сред тях са звезди като Килиан Мбапе, Антоан Гризман, Пол Погба, Н’Голо Канте и Рафаел Варан. Сега обаче френският отбор е подсилен от “свежа кръв” в лицето на Орелиан Чуамени, Кристофър Нкунку и Жулс Кунде. Франция се провали на последното Европейско състезание, само че не я подценявайте в Катар. Коефициентът ѝ в Betway е 7,50.

Англия - пристигна ли моментът за желан успех?

Не е по никакъв начин елементарно да си почитател на Англия, тъй като “трите лъва” не престават да чакат първи интернационален трофей от 1966 година насам, когато станаха международни първенци. Албионците бяха доста близо през предходната година, когато доближиха финала на Европейското състезание, само че изгубиха с дузпи от Италия. Това обаче бе знак, че тимът на Гарет Саутгейт върви в вярната посока. Сегашното потомство на Англия е в действителност положително, само че дано забележим дали могат да стигнат до края. Коефициентът им за международна купа е 8,00.

Завръщането на Испания

Испания диктуваше футболната мода сред 2008 и 2012 година, преди да настъпи интервал на съществено мъртвило. Под управлението на обаче “Ла Роха” още веднъж поглежда към върховете. Тимът се показа доста мощно на Евро 2020 и доближи 1/2-финалите, само че рулетката на дузпите не разреши на испанците да спорят за трофея. Подобрението в испанския отбор обаче бе видно - през днешния ден “Ла Роха” разполага с отлични млади гении, които ще стават все по-добри в бъдеще. Енрике обаче не е измежду експертите, които обичат да чакат - той ще желае шампионския трофей още в Катар. Коефициентът на Испания съгласно betway е 8,50.

Германия - ново начало

Националният отбор на Германия потегля към Катар с напълно ново лице. Дългогодишният селекционер на Маншафта Йоахим Льов напусна поста и бе сменен от спечелилия всичко с Байерн Мюнхен Ханзи Флик. Това следва да влее нов възторг в един отбор, който обезверено се нуждаеше от ново начало и глътка прохлада. Остава да забележим дали Флик е точният човек за задачата. Едно е несъмнено - той към този момент се потвърди отпред на Байерн. Betway дава на Германия коефициент от 10,00.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР