За хаоса в Украйна е виновен синът на Байдън. В

...
За хаоса в Украйна е виновен синът на Байдън. В
Коментари Харесай

Водещият във Fox News Тъкър Карлсън: За хаоса в Украйна е виновен синът на Байдън

" За хаоса в Украйна е отговорен синът на Байдън. В играта са милиони, а това е демоничен проект. " Думите са на американския водещ от Fox News, известният с консервативните си убеждения Тъкър Карлсън.

Той назова украинския президент Владимир Зеленски " деспот " и попита за какво Съединените щати не са на страната на Русия в тази рецесия.

В своето предаване в понеделник Карлсън сподели, че демократите в Америка подправено показват военната рецесия сред Украйна и Русия като история за положителното против злото, макар обстоятелството, че, както той твърди, Украйна не е демократична страна. Карлсън и различен път е сравнявал режимите в Русия и Украйна.

„ Украйна се управлява от деспот, който е другар с всички във Вашингтон “, сподели Карлсън в емисията си и като доказателство, че Зеленски е деспот, напомни, че „ водачът на опозицията в Украйна е задържан “, а „ опозиционните медии са затворени от държавното управление “.

С това той имаше поради Виктор Медвечук, непосредствен до Владимир Путин и ръководител на опозиционната украинска партия, който прокурорите осъдиха за държавна измяна през май предходната година. Те затвориха и три малките екрани на Медвечук, които симпатизират на Русия.

„ Така работи диктатурата “, сподели Карлсън и добави: „ Всички би трябвало да ни тревожи доста фактът, че Джо Байдън и околните му ни споделят, че в Украйна има народна власт “.

" Защо Украйна? Защото на сина на американския президент заплащат милион $ годишно от Украйна и те имат голямо въздействие във Вашингтон ", твърди скандалният американски водещ.

Синът на Байдън, Хънтър, беше нает като член на борда на украинската енергийна компания Burisma от 2014 до 2019 година, заради което съперниците на американския президент твърдяха, че Хънтър предлага достъп на татко си в подмяна на услуги.
Въпреки това, през септември 2020 година сенаторите стигнаха до заключението, че не е имало корист от страна на Джо Байдън, а самият Хънтър Байдън е " осребрил " името на татко си отвън Америка.

В момента Русия има над 130 000 бойци покрай границата с Украйна и макар че Съединени американски щати непрекъснато предизвестяват, че Москва може да подреди офанзива когато и да е, руснаците отхвърлят ​​подобни проекти. Във вторник те даже осведомиха обществеността, че изтеглят избран брой войски, само че не беше посочено тъкмо какъв брой.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР