За горещите месеци изберете очна линия и спирала в синьо,

...
За горещите месеци изберете очна линия и спирала в синьо,
Коментари Харесай

Как да се гримираме през горещите летни дни?

За горещите месеци изберете очна линия и серпантина в синьо, зелено, индиго, а за какво не и златно или розово!

Това е най-бързият и елементарен метод да измененията грима си неузнаваемо. А и лятното време предизвика към потреблението на по-ярки и свежи цветове, каквито всекидневно не слагаме толкоз постоянно. Въпрос на персонален избор и усет е дали ще наблегнете формата на очите с лилава или розова очна линия. Да, това е по-смело, само че в случай че тоалетът, мотивът и мястото разрешават, за какво не?

Цветната серпантина пък преобразява погледа незабавно: индиговите нюанси придават тайнственост, сините пасват съвършено на морската вода, а зеленото с малко златно по края е доста предизвикателно и артистично. Ние ще ви помогнем в техническата част с някои хитрини, които може би (не) знаете и с които ще постигнете повече резултат при слагането на серпантина или очна линия.

Тя е един от значимите детайли в грима. С нея очите стават по-изразителни и погледът се „ отваря “. Освен това спиралата акцентира цвета на ириса, акцентира извивката на очите и дружно с червилото може да бъде изцяло задоволителна за едно лице. Важното е да знаете по какъв начин да я употребявате и да съобразите търсения резултат с типа на спиралата.

Спирала за размер. Този вид серпантина сгъстява миглите и по този начин те наподобяват по-големи. Некачествените артикули обаче сплитат ресниците и те стават на групички. Добрата серпантина оставя миглите разграничени. Тя обаче не е подобаваща за дамите с доста гъсти или по-къси мигли.Спирала за удължение на мигли. Тя в действителност удължава ресниците, само че е несъответствуваща за дами, които по природа имат прекомерно дълги мигли.

Също по този начин не е добър избор за хората с очила, защото миглите опират в стъклото и го замърсяват. Най-подходяща е за тези, които имат по-къси мигли. Задължително заложете на високо качество, защото прекомерно удължените мигли, комбинирани със съмнителна серпантина, може елементарно да бъдат пречупени. Причината е, че некачествената козметика може да ги изсуши прекомерно.

Тази формула е идеална за лятото, когато е горещо или влажно, за басейни и море, както и в дъждовни дни.

Но не се предлага за всекидневна приложимост, тъй като и миглите имат потребност да дишат. Отстранява се от очите със специфични артикули за водоустойчив грим. Не се предлага на дами с чувствителни очи, защото има заплаха денем несъзнателно да разтрият с ръка очите си и по този начин да ги раздразнят още повече.

Безцветна серпантина. Тя дава единствено искра на миглите.

Не удължава и не дава размер. Но формулата съдържа витамини и други подхранващи съставки, които я вършат доста потребна за миглите.

Мнозина считат, че е мъчно да се „ изпише “ идеална линия. Да, има потребност от малко тренировки в домашни условия, само че бързо се научава. Седнете пред огледалото, подпрете лакътя на дясната си ръка на нещо устойчиво пред вас (маса, тоалетка, шкаф) и по този начин направете очната линия. По този метод няма заплаха от трептене на ръката или кривване. Може да си помагате с другата ръка, като изтеглите клепача на открито. Но не прекалявайте, с цел да не стане прекомерно „ котешка “ линията.

Преди да нанесете серпантина е добре да подготвите миглите – да ги извиете да вземем за пример. В никакъв случай не използвайте артикул с изминал период на валидност – въпреки всичко слагате спиралата на очите си. Другото предписание, с което е добре да се съобразите, е придвижването.

Не поставяйте серпантина, до момента в който пътувате, защото едно леко друсване на колата може да отклони ръката ви и да надраскате роговицата на окото. Най-добре правете това вкъщи, преди да излезете. Още повече, че по този начин няма заплаха от попадане на бактерии в очите. При чувствителни очи най-добре използвайте специфична дерматологична козметика.

Източник: po-krasivi.net
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР