За голям проблем сигнализира жител на Варна в социалните мрежи.

...
За голям проблем сигнализира жител на Варна в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Голям проблем за варненци в градския транспорт, здраво олекват с пари!

За огромен проблем алармира гражданин на Варна в обществените мрежи. Приложението за билети в градския превоз не работи, научи Varna24.bg . Транзакцията минава сполучливо, при опит за заплащане, само че билет няма. За сметка на това се теглят пари от банковата ви карта. Публикуваме целия текст на дамата без редакция в този момент:

Варненци, имаме проблем. Приложението за билети за градския превоз не работи. 3 пъти закупувам билет, споделя ми, че транзакцията е сполучлива и билет няма. Моя другарка ми удостовери, че и при нея тегли пари и като написа на поддръжката ѝ връщат парите, което значи, че казусът е от дълго време и никой не прави нищо по въпроса. А на мен ми се коства, че просто желаят да ни прецакат и да си купуваме 2 пъти по-скъпи билети. За похлупак има толкоз доста проверяващи, че те ревизират по 2 пъти няколко индивида. Аз най-малко не можах да намеря метод да изпратя известие от приложението, нито имаше телефон, на който да се обадя - още една измислица, за която плащаме.

Няма по-скъп превоз от нашия. В София билетът е 1.60 и има карти, не продават билети към този момент. Няма приложения и може да си купиш билет непосредствено с дебитна карта в рейса, доста е комфортно.

Случвало ли се е и при вас? Какво ще създадем по въпроса?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР