За годеж между Наоми Уотс и Били Крудъп се заговори

...
За годеж между Наоми Уотс и Били Крудъп се заговори
Коментари Харесай

Голямата новина на Наоми Уотс

За годеж сред Наоми Уотс и Били Крудъп се заприказва през април, когато актрисата беше видяна в Ню Йорк с огромен диамантен пръстен на лявата си ръка.
 Сгодена ли е в действителност Наоми Уотс за Били Крудъп
Сгодена ли е в действителност Наоми Уотс

Диамантите споделят повече от думите

Тогава тя гостува в Today, където водещият нямаше по какъв начин да не означи шеговито, че окото го боли от искрящия елмаз. Уотс обаче внимателно избегна тематиката, като просто се усмихна и по този начин и не даде явен отговор на въпроса дали е сгодена.

А това и не би било изненадващо, поради, че тя и Били Крудъп са дружно от 2017 година По това време двамата работят по сериала на Netflix Gypsy, само че вземат решение да разгласят връзката си обществено чак след съвсем пет години, когато се появяват дружно на премиите на Гилдията на актьорите през февруари 2022 година

През юли предходната година Наоми Уотс засвидетелства любовта си към Били Крудъп и с пост в Instagram, към който написа: " Честит рожден ден, обич моя ". На фотографията ги виждаме и двамата усмихнати.

Както Наоми Уотс, по този начин и Били Крудъп имат деца от предходните си бракове. Кай (14 г.) и Саша (15 г.) са двете деца на актрисата и някогашния ѝ Лив Шрайбър, а пък артистът и някогашната му Мери Луиз Паркър имат 19-годишен наследник - Уилям Атикус Паркър.

Отсега нататък обаче всички те са едно огромно семейство, защото Наоми Уотс потвърди новината, че с Били Крудъп към този момент публично са женени.

Първоначално Page Six разпространиха фотоси, на които се вижда, че артистът е облечен в тъмносин костюм, а половинката му - в булчинска рокля. Веднага се заприказва, че двамата са си споделили " да ", а единствено няколко часа по-късно самата Наоми Уотс постави завършек на предложенията и разкри, че в действителност се е омъжила за Били Крудъп с пост в Instagram.
 Наоми Уотс, Лив Шрайбър и рождения ден на сина им Кай
Какво събра още веднъж Наоми Уотс и Лив Шрайбър

Как го поздравиха

Снимката е от сватбения ден на двойката, застанала пред постройката на съда в Манхатън с необятни усмивки. Актрисата държи букет от бели цветя и както тя, по този начин и брачният партньор ѝ, носят халки. От People разбираме, че сватбената рокля на Наоми Уотс е на дизайнера Oscar de la Renta.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР