За германеца Ларс Фишер COVID-19 е много опасен. Той страда

...
За германеца Ларс Фишер COVID-19 е много опасен. Той страда
Коментари Харесай

Защо COVID-19 е особено опасен за този човек?

За германеца Ларс Фишер COVID-19 е доста рисков. Той страда от рядко срещано генетично заболяване - синдром за Фрейзър, поради което наскоро е претърпял бъбречна трансплантация. При него имунизациите нямат резултат заради медикаментите, които приема.

" Спрямо мен е изцяло задоволително вирусът да има шанс единствено един път. Питам се, в случай че лечебните заведения са претъпкани и в случай че не мога да получа съответно лекуване ", споделя той пред " Deutsche Welle ".



Ларс приема мощни медикаменти, с цел да може тялото му да не отхвърли бъбрека. Заради тези медикаменти имунизациите против COVID-19 не са задоволително ефикасни при него.

" След първите две ваксини имах доста малко антитела и беше ясно, че няма отбрана. Сега имам сложени четири дози и очаквам резултати. Притеснявам, се че отново няма да наподобяват доста добре. "

Ларс Фишер е публицист, експерт по научни изявления за инфекциозни болести - нещо, което е от огромна изгода за него през последните две години.

" Бях един от дребното публицисти в Германия, които знаеха въобще за пандемиите. Това ми даде сили да продължа напред. "

Ларс знае, че някой ден може да се болести с вируса, само че се надява до тогава да бъде измислено лекарство, с което да се лекуват пациенти като него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР