За феновете на Джейсън Стейтъм AMC ще предложи няколко специални

...
За феновете на Джейсън Стейтъм AMC ще предложи няколко специални
Коментари Харесай

Вечери на Джейсън Стейтъм по AMC през септември

За почитателите на Джейсън Стейтъм AMC ще предложи няколко специфични вечери с негови филми през септември.

На 8 септември в 23.00 ч. Джейсън Стейтъм и Джет Ли ще се сблъскат като съперници в подземния свят на азиатската мафия в " Единакът " (Канада/ Съединени американски щати, 2007) – изпълнен напрегнато и с изящни подиуми с бойни изкуства екшън, режисиран от Филип Атуел.

На 9 септември в 23.00 ч. Джейсън Стейтъм ще бъде замесен в гореща сантиментална история с присъединяване на Джесика Бийл и Крис Евънс в копродукцията на Съединени американски щати и Англия " Лондон " (2005). В интригата ще вземат участие и Джой Брайънт, Софи Монк, Пола Патън, Лина Еско, Дейн Кук, Айла Фишър и Кели Гарнър.

На 10 септември в 23.00 ч. очаквайте взривяващия екшън " Огън в кръвта " (САЩ, 2006). Джейсън Стейтъм е в ролята на наемия палач Чев, който мечтае да скъса с престъпността и да стартира нов живот с приятелката си Ив (Ейми Смарт). Но защото е токсичен от гангстера Рики Верона, в този момент му се постанова да се движи непрекъснато, с цел да остане жив, тъй като единственият метод да забави действието на отровата е да поддържа високо равнището на адреналина си… Той би трябвало да опази Ив, да надиграе враговете си и да открие противоотрова, с която да избави живота си.

В програмата на канал AMC можете да очаквате още един филми с Джейсън Стейтъм! Научнофантастичният екшън " Единственият " (САЩ, 2001) с Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Делрой Линдо и Карла Гугино заслужава вниманието на почитателите на екшън пътешествията в бъдещето, на съвършените бойни подиуми и на зашеметяващите образни резултати.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР