За Емил Димитров оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов е

...
За Емил Димитров оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов е
Коментари Харесай

Ревизоро: Да не наритваме Дани Кирилов

За Емил Димитров оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов е изненада. Аз го одобрявам, уточни еко министърът в студиото на Българска национална телевизия. Обединените патриоти надали ще одобряват оставката на правосъдния министър, нямало претекстове за нея. Жал ми е по този начин да го наритваме, посочи Ревизоро.

За мен никой няма да плаче, за Дани Кирилов все някой ще плаче, разяснява още той.

Общини дават питейна вода за промишлени потребност, стана ясно от думите на екоминистъра. Някои общини поемат ангажимент да решат казуса с водата за индустрията, други, като Шумен, не вършат нищо. Осигурихме пари, те нищо не вършиме с тях, подлага на критика Ревизоро. Голяма част от проблемите със сушата обаче е в компетенциите на Министерство на регионалното развитие, съгласно Димитров. Според него го нападат, тъй като бил от дребния съдружен сътрудник. Телефонът на Дядо Боже дето му се апелирам " дай дъжд тук, дай дъжд там " го имам от тази година, а сушата е от три години, посочи министърът. Ревизоро вижда доста случайности в безводието, само че и други аргументи. Ще се стопират ВЕЦ-ове, стана ясно от думите на министъра.

Перник от години не си заплаща водата. Дългът за вода на общината е към 1 милион лв.. Оказва се, че водата на Тунджа отивала в Марица.

Прави се лист на най-опасните пестициди, с цел да бъдат унищожени. В България няма да се изгарят рискови боклуци, това ще става в чужбина.

На Рилските езера страната липсва, отсече Ревизоро.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР