За Ема Стоун като че ли се заговори повече в

...
За Ема Стоун като че ли се заговори повече в
Коментари Харесай

Тя дори не е завършила училище, а на 28 г. е най-високоплатената актриса

За Ема Стоун сякаш се заприказва повече в последните 2-3 години, само че истината е, че тя не е новачка в шоубизнеса. Ролята, с която пробива, е още от 2010 година във кино лентата " Лесна, а? ". Разбира се, премията " Оскар " за " Ла ла ленд " я изстреля на върха и съгласно последната ранглиста на Forbes Ема, която е единствено на 28, е най-високоплатената актриса в света.

Как е стигнала дотук? Бъдещата звезда израства в Тинсълтаун, Аризона. Майка ѝ е стопанка, а татко ѝ - строител със лична компания. Въпреки че била обградена с обич, Ема страдала от тревога и под паника офанзиви още като дете. Но те не попречили на притегателната мощ, която изкуството имало за нея. От дребна Ема взела участие в разнообразни детски постановки и мюзикъли.

Вече като младеж постъпва в католическо учебно заведение единствено за девойки, само че го напуща след един учебен срок, тъй като желае да преследва фантазията си да стане актриса. За да убеди родителите си, че би трябвало да замине за Лос Анджелис, тя прави презентация на Power Point, която озаглавява " Проект Холивуд ". Стратегията ѝ проработва и на 15 години тя се мести в дребен апартамент в Ел Ей с майка си.

Започва да върви по прослушвания, само че не всички минават добре. Прави обаче пробив с функции в Superbad и Zombieland. " Когато снимахме Zombieland, трябваше да бъда последна година в гимназията. Много пъти са ме питали дали не скърбя, че съм пропуснала учебното заведение и всички мемоари от него, само че в случай че не се бях възползвала от онази опция, през днешния ден нямаше да съм тук ", споделя Ема в изявление за Vanity Fair.

Най-новата роля на актрисата е във кино лентата " Битката на половете ", където тя играе именитата тенисистка Били Джийн Кинг. Миналата година пък Стоун е спечелила цели 26 млн. $. Да, несъмнено няма защо да съжалява.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР