За експлозия на автомобил в южния украински град Мелитопол съобщиха

...
За експлозия на автомобил в южния украински град Мелитопол съобщиха
Коментари Харесай

Взривиха двама служители на руските спецслужби в Дачия в Мелитопол

За детонация на автомобил в южния украински град Мелитопол оповестиха кметът Иван Федоров и съветските медии. Инцидентът е станал в петък, в центъра на окупирания от руснаците град, намиращ се в Запорожка област. Според първична информация на съветските медии двама чиновници на Федералната работа за сигурност са се в колата или до нея. Те са съществено ранени, предава беларуската опозиционна телевизия NEXTA, цитира Акуално.

На фрагментите се вижда изгорялата отвърте и извън кола: Според ТАСС автомобил " Рено Дъстър " се е взривил на входа на градския парк, по информация на ръководителя на придвижването " Заедно с Русия " Владимир Рогов.

Двама души са ранени, не се оповестява за починали. Мелитопол, който е значим логистичен център за руснаците за доставяне на Крим, са основани окупационните управляващи на Запорожка област. Там работи интензивно украинско съпротивително придвижване.

„ На единия му беше отвеян кракът след детонацията. От страната на втория шпионин вратата се заклещи в колата и той изгоря жив.

По-късно съветски източници споделиха: „ Диверсанти взривиха кола, в която се возеха двама чиновници на съветските специфични служби “.

Те прибавиха: " И двамата са тежко ранени, единият е с откъснат крак. "

Иван Федоров, украинският кмет на Мелитопол в заточение, удостовери детонацията в Telegram, само че сподели, че самоличността на жертвите към момента се „ обяснява “.

media reports that presumably two members of special services were blown up in.
— NEXTA (@nexta_tv)
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР