За едно и също нещо генерал Тонев е веднъж хвален,

...
За едно и също нещо генерал Тонев е веднъж хвален,
Коментари Харесай

Любен Дилов син: Премиерът Петков отказа да отговори нито конкретно, нито “ала ангро”…

За едно и също нещо военачалник Тонев е един път хвален, повторно му се желае оставката?

Става дума за незабавното предаване на видеоматериалите от камерите на НСО, когато бъдат поискани от оторизирани органи.

При побоя над протестиращите под колоните на Министерски съвет, военачалник Тонев, по искане на тогавашния вътрешен министър Марин Младенов, предава записите, които незабавно са предоставени на прокуратурата за покачване на обвинявания към служители на реда, надвишили пълномощията си и приложили несъразмерна мощ спряма протестиращи.

Премиерът Петков отхвърли да отговори нито съответно, нито “ала ангро ”, както единствено обича да се показва, на въпросът за какво, когато военачалник Тонев предава видеозаписи от камерите на НСО, ситуирани в периметъра на Министерски съвет по искане на прокуратурата, държавното управление му изиска оставката и упорства пред президента Радев да го уволни!

Какво толкоз притеснително се е случило онази популярна нощ на 17 марта в постройката на Правителството, което министър председателят не желае да бъде забелязано?
Очевидно нещо значимо, с цел да коства главата на шефа на НСО…

Отговори няма. Както нямаше отговор и на нито един от съответните въпроси, които му бяха заложени.

Вместо това станахме очевидци на удивителната сцена, при която Мустафа Карадайъ учи министър председателят Петков на верен български език. Все е някаква полза…

Любен Дилов

08.04.2022, в Народно заседание на Република България



Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР