За едно благодарно семейство няма място като дома за празниците.

...
За едно благодарно семейство няма място като дома за празниците.
Коментари Харесай

Момиченце, родено 4 месеца по-рано и само 14 унции, най-накрая се прибира у дома навреме за първата Коледа: „Тя е нашият подарък“

За едно признателно семейство няма място като дома за празниците.

Момиче от Мисури, което се роди с размерите на „ малко птиченце “ четири месеца по-рано и прекара близо 10 месеца в болничното заведение, най-сетне се прибра вкъщи – тъкмо в точния момент, с цел да бъде най-големият коледен „ подарък “ на родителите си.

Еванджелин „ Еви “ Статлър ще отпразнува първата си почивка вкъщи с мама и баща, откакто имаше единствено към 50% късмет да оцелее, когато беше родена в болница в Кейп Жирардо на 24 март – към четири месеца преди средата на бременността Краен период през юли – и тежи единствено 14 унции, съгласно отчетите.

„ За да се съобрази времето с Коледа, това е като, алегорично, съвсем като, да, тя е нашият подарък “, сподели бащата на новороденото Дилън Статлър пред KSDK, откакто Еви беше освободена в понеделник.

Еви дойде прибързано, откакто майката Мади Статлър, на 27, изясни, че се е събудила с болки в гърба и по-късно същия ден е почнала да получава контракции.

Сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР