За една невероятна история, която може да мотивира милиони жени

...
За една невероятна история, която може да мотивира милиони жени
Коментари Харесай

Вижте как тази жена отслабна с 63кг и преобърна живота си

За една невероятна история, която може да стимулира милиони дами по света, споделя британското издание " Mirror ".

Жителка на британския град Сандхърст тежала 137 кг преди 4 години, само че със прецизна диета и дребна загадка съумяла да смъкна половината от тежестта си.

Пред вестника тя описа за забавната си система за намаляване и какво я е стимулирало да успее.

41-годишната козметичка Рейчъл Колинс е била с наднормено тегло от дете и вижда в храната метод да излекува душевните си рани, откакто е била унизена от съучениците си в учебно заведение.
Това са майка и щерка - можете ли да познаете коя е майката?
44-годишната Джолийн Диас, която доста наподобява на щерка си, споделя, че профилите ѝ за запознанства не престават да се изтриват, защото...
Прочети повече
Англичанката качва килограми изключително бързо, откакто майка ѝ е блъсната от кола и остава неработоспособен, а на идната година татко ѝ умира от рак на бъбреците.

Преди четири години, в навечерието на Нова година, британката осъзнава, че е достигнала 137 кг, и взема решение, че е време да промени метода си на живот.

“Когато станах на 38 години, се погледнах в огледалото и си споделих: На 40 години няма да наподобявам по този начин ”, споделя Колинс.


Жената се причислява към група за намаляване с вярата да смъкна няколко кг. Колинс стартира да се придържа към система с точкуване. Всеки ден тя можела да набере 43 точки. С намаляването на тежестта точките почнали да понижават.

Преди да отслабне, англичанката пропущала закуската или в най-хубавия случай ядяла изгорял самун с масло. Обядът ѝ можел да се състои от всичко, само че най-често Колинс избирала бърза храна и сладкиши.
Новодомци откриха скришен люк под килима си, а когато го отвориха шокираха целия интернет (ВИДЕО)
Пoтрeбитeлкa в супер модерната обществена мрежа TikTоk разказа ужасяваща история. Жената, дружно със фамилията си се нанесла...
Прочети повече
Когато се включила към групата, дамата почнала да яде купичка овесена каша с боровинки за закуска, варени яйца и банан за обяд и пилешко месо и салата за вечеря. Тя фрапантно понижила размера на порциите си, написа Blitz.bg.

В резултат на това тя съумява да смъкна 63 кг. Отслабването два пъти повече трансформирало външния ѝ тип и я предиздвикало да се почувства щастлива. Тя към момента се придържа към системата за точкуване, само че към този момент не толкоз прецизно, и си разрешава да се отклонява от нея по време на празници.


“Отидох на курс за намаляване, с цел да спася брака си с някогашния ми брачен партньор, само че в последна сметка срещнах нов мъж ” , прибавя англичанката.

Жената желае да даде образец и приканва другите, които желаят да отслабнат, да не се обезкуражават и да не се отхвърлят, в случай че имат неприятен ден. “Не превръщайте един неприятен ден в неприятна седмица или месец. Просто сте хора, тъй че в случай че имате вярната настройка, ще се върнете към диетата си ”, разяснява тя.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР