За една година сдружението Подкрепи.БГ“ е събрало по различни кампании

...
За една година сдружението Подкрепи.БГ“ е събрало по различни кампании
Коментари Харесай

Сдружението Подкрепи.БГ е събрало по различни каузи над половин милион лева за година

За една година сдружението " Подкрепи.БГ “ е събрало по разнообразни акции и дела над половин милион лв.. Това сподели Георги Иванов от сдружението " Подкрепи.БГ “ в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.   

" Подкрепи.БГ “ е онлайн дарителска платформа. Направена е и е поддържана напълно от доброволци. Екипът се състои от 35-40 експерти в разнообразни области – програмисти, дизайнери, маркетолози, прависти. Над 4500 са донорите в платформата, описа Георги Иванов. 

" Подкрепи.БГ “ е цялост от всички хора, които доброволстват вътре, и всички хора, които подаряват, всички сътрудници, които дават безвъзмездни услуги, всички уредници “, разясни той.  

Сдружението не разполага с бюджет даже за реклама, всичко се случва с помощта на доброволците. " Много забавни партньорства направихме тази година. Например една акция, която основава билбордове, ни дадоха празни пространства за реклама. Направихме партньорства с няколко онлайн медии, които описват за акцията. Лека-полека с взаимни старания нещата се случват “, сподели Иванов.  

Той изясни, че посредством платформата могат да бъдат подкрепени всевъзможни акции, стига те да са морални и с некомерсиална цел. Кампаниите могат да бъдат здравни, свързани с обучение, с подкрепяне на деца в затруднено състояние. " Стремим се да бъдем оптимално транспарантни при самото показване на акциите и при следенето по какъв начин тъкмо се харчат средствата. Организаторите пускат регулярни вести по напредъка по акциите им “, сподели още Георги Иванов.  

До момента осем са сполучливо затворените акции. Благодарение на плаформата няколко младежи към този момент учат в чужбина, похвали се Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР