За една година младокът успя да насочи прожекторите към кариерата

...
За една година младокът успя да насочи прожекторите към кариерата
Коментари Харесай

Жоро сред големите победители с две отличия на Lifestyle Awards ! Представя нов проект до дни

За една година младокът съумя да насочи прожекторите към кариерата си на поп артист, представяйки три нови части, което несъмнено го прави най-заслужилият роден реализатор в категорията „ Дебют на годината “.

Жоро се появи на церемонията Lifestyle Awards без да се преценява с формалния код за обличане – черно и златно. Екстравагантната му визия бе формирана от памучно горнище и долнище и двете обагрени с цветни щампи.

Не единствено другият жанр на обличане, само че и множеството дефилета на стилния подиум, както и фотосите за авторитетни фешън издания донесоха и второто отличие за Жоро в нощта на Lifestyle Awards – „ Модел на годината “.

Скоро Жоро ще зарадва феновете си с най-новия си план озаглавен „ Ще се забележим в нас “. Музиката е на Dexter. Видеото е снимано в региона на езерото Лугано – Италия и основава атмосфера на изисканост и богатство- присъщи за този регион.

Екипът снимал видеото е от чужденци - режисьор Gian Maria Manvati, оператор Gianni Chiarini, фризьор Nikola Aleksic. Единствената българка е гримьорката Гери Пащарпанска.

„ Снимахме видеото четири дни. Мисля, че нещата се получиха сносно и нямам самообладание да мине премиерата, с цел да чуя мнението на почитателите “, споделя Жоро.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР