За един пробите каскет! ВАЖНА ПОБЕДА! След година и половина

...
За един пробите каскет! ВАЖНА ПОБЕДА! След година и половина
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ: Получихме важни документи за Гешев

" За един пробите каскет! ВАЖНА ПОБЕДА! След година и половина битка и две извоювани правосъдни борби, през вчерашния ден БОЕЦ извоювахме и получихме следващата порция информация от СГП за ”дейността ” на Гешев ", написа водачът на " БОЕЦ ".
" Получените документи имат извънредно значима стойност и по тази причина дефинираме спечелването на тази борба и приемането им, като значима победа. Разкриваме умишлено и усърдно укриваната информация и разрушаваме омертата на прокуратурата за позора и лъжите на Гешев.
 Правна комисия на Народно събрание не ограничи въздействието на основния прокурор за избора на европейски прокурори Правна комисия на Народно събрание не ограничи въздействието на основния прокурор за избора на европейски прокурори
Кандидатите за европейски делегирани прокурори да може да са и съдии, да имат най-малко 8 години стаж и изборът да се прави от целия Висш съдебен съвет, с...
Доказваме с публични документи и обстоятелства, че " данните за достиженията на Иван Гешев " от Атестационната комисия към Висш съдебен съвет, както и от самият него по време на чуването му, като единствен претендент за основен прокурор са неистини. Целта е била Висшият правосъден съвет и българското общество да бъдат заблудени за качествата на претендента Гешев и той да бъде определен за основен прокурор. Подобен скандал няма аналог в правосъдната история на България и удостоверява нашата позиция, че процедурата по желание за основен прокурор в България през 2019г. е опорочена и манипулирана.
В поредност от материали ще публикуваме данните, като ще потвърдим и разобличим всички неистини на Иван Гешев. Освен избранник на Пеевски, Борисов и мафията, Гешев се оказа и елементарна калинка. Изборът му е злепоставен поради фалшифицираните данни за неговите " триумфи ".
Освен разгласяване и разкритие на лъжите на Гешев, БОЕЦ ще предприемем и дейности по " импийчмънт " на Гешев и пускане на нова процедура по желание на основен прокурор, като сезираме всички способени институции, в това число и интернационалните.
В приложеният линк - сигнала на БОЕЦ до Брюксел и Лаура Кьовеши от началото на тази година. Този сигнал, дружно с други сигнали на БОЕЦ и други организации и медии през последните години, както и гражданските митинги доведоха до невижданата Резолюция на Европейският парламент против корупцията в България и обстановката с върховенството на закона.
 Le Monde: Делян Пеевски е най-могъщият и ненавиждан олигарх в България Le Monde: Делян Пеевски е най-могъщият и ненавиждан олигарх в България
Въпреки че размерите му не разрешават Делян Пеевски да мине неусетно, никой не знае къде тъкмо се намира. Името му се чува по улици...
Има смисъл, борбата против мафията би трябвало да се води на всички фронтове - сигнали, акции, блокади, каузи, митинги! Последвателно и без взаимни отстъпки. Продължаваме!
Следете страницата и уеб страницата на БОЕЦ. Не може да си визиите за какви нагли неистини става дума. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР