За един месец офисът на НАП в Смолян възстанови 517

...
За един месец офисът на НАП в Смолян възстанови 517
Коментари Харесай

Близо 518 хил. лева възстанови офиса на НАП в Смолян от надвзети данъци

За един месец офисът на Национална агенция за приходите в Смолян възвърне 517 786 лева от надвнесени налози на лица с право на разнообразни данъчни облекчения. Най-често това са били облекчения за малолетни деца, след тях се подреждат тези за ипотечен заем, употребен от млади фамилии, подписани застраховки „ Живот “ и понижена продуктивност.

Данъчните облекчения се употребяват с подаване на годишната данъчна декларация за приходи, получени през предходната година. За да се употребява облекчението към датата на подаване на декларацията лицата не би трябвало да има неплатени отговорности към страната и при съществуване на такива първо да ги платят, и тогава да подадат документи.

Освен на място най-лесно и бързо формулярите могат да се подадат по електронен път. За задачата е нужен личен идентификационен код, който се издава гратис в офисите на Национална агенция за приходите или електронен автограф.

До момента в офиса на Национална агенция за приходите в Смолян са признати над 1 640 заявления. Срокът за тях тази година по изключение изтича на 3 май.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР