За един ден в Софийска районна прокуратура са привлечени към

...
За един ден в Софийска районна прокуратура са привлечени към
Коментари Харесай

Вълна от домашно насилие в София: Трима мъже получиха обвинения само за ден

За един ден в Софийска районна прокуратура са привлечени към наказателна отговорност трима мъже, нанесли телесни повреди на дами в изискванията на домашно принуждение.

На 30 март в жилище в ж.к. „ Овча купел “ в столицата обвиненият М.А. у дарил в лицето С.Я. и ѝ предизвикал лека телесна щета, изразяваща се в травматично увреждане, осъществило медико-биологичния симптом „ болежка и страдалчество “ .

На 1 април в ж.к. „ Студентски град “ обвиненият И.Ц. блъснал бременна жена , с която живее на фамилни начала . Вследствие на което й предизвикал лека телесна щета.

На същата дата към 21,00 часа в апартамент в ж.к. „ Младост “  обвиняемият В.Б. удрял с ръце по главата и тялото и ритнал дамата, с която живее на фамилни начала. Вследствие на ударите й предизвикал лека телесна щета .

Трите действия са осъществени в изискванията на домашно принуждение.  С постановления на наблюдаващите прокурори М.А., И.Ц. и В.Б. са арестувани за период до 72 часа .

Предстои да бъдат импортирани претенции за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тримата обвинени.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР