За един ден на плаж - туроператорите в Благоевград отново

...
За един ден на плаж - туроператорите в Благоевград отново
Коментари Харесай

Поскъпват еднодневните екскурзии до Гърция | Предпочитани са близките курорти Тузла, Ставрос, Неа Врасна и Неа Перамос

За един ден на плаж - туроператорите в Благоевград още веднъж пуснаха еднодневни екскурзии до гръцките плажове. Тази година обаче пътуванията са по-скъпи - костват към 30 лв. като от идващия месец поради високите цени на горивата, се чака цената да се вдигне още.

Еднодневните турове до гръцките плажове започнаха в края на май и още веднъж са шлагер измежду благоевградчани. Към Гърция всеки уикенд потеглят по 6-7 цялостни рейса.

" 28 лв. е към този момент цената + 1 лев застраховка, която не е наложителна, само че въпреки всичко това си е пътешестване - море, миди, камъчета, за всеки случай дано да вършат тази застраховка, която е в интерес на пътуващите ", споделя Здравка Чимева, туроператор.

Предпочитани са околните курорти Тузла, Ставрос, Неа Врасна и Неа Перамос, до които се пътува два до три часа.

" Миналият път, когато пътуваха, бяха към 9:15 часа на плажа и си потеглиха от там в 17:30. Това са повече от 7 - 8 часа, само че всичко е доста релативно и зависи от граничните управляващи ", прецизира Здравка Чимева, туроператор.

За чадър и шезлонг на плажа туристите и тази година заплащат от 3,50 до 4,50 евро, в които влиза и консумация. От юли цената на еднодневните плажове ще се усили приблизително с към 10%.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР