За двама души от Поморие този 18 февруари беше особено

...
За двама души от Поморие този 18 февруари беше особено
Коментари Харесай

Пенка и Ангел Сотиров си казаха най-милото „Да“ на своята златна сватба

За двама души от Поморие този 18 февруари беше изключително специфичен. Пенка и Ангел Сотирови означиха 50-годишнината от своя брак и още веднъж си споделиха най-милото „ Да”. В наличието на своите близки, двамата освен си дадоха амнистия, само че си дадоха и заричане за безконечна честност, оповестява burgasinfo.com.



Развълнуван от желанието на дългогодишното семейство да възобнови брачния си обет, кметът Иван Алексиев реши да ги изненада, като им изпрати кошница с цветя и приветствен адрес. „ Често търсим универсалната рецепта: формулата за триумфа, тайната на щастливия брак, разковничето за дълголетие… А в действителност, най-важната съставна част е да откриеш правилния сателит в живота”, написа кметът в приветствения си адрес.
Със съдействието на Валентина Панайотова от Ритуална зала – Поморие, за повторно в живота семейство Сотирови подписаха свидетелството си за брак, определяйки го шеговито като „ удостоверение за търпимост”. Точно както традицията повелява, двамата замениха брачните си халки с нови и подвигнаха наздравица.

Златната женитба символизира благосъстоянието, което двама души дружно са постигнали в годините. Пенка и Ангел споделят, че най-голямото им благосъстояние са децата. Нашите наследник и щерка, нашите три внучки и една правнучка значат, че сме оставили добра следа в взаимния ни живот!, считат те.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР