За два дни полицаи разкриха и задържаха шофьор, който блъснал

...
За два дни полицаи разкриха и задържаха шофьор, който блъснал
Коментари Харесай

Хванаха шофьора, прегазил жена на шосе край Берковица и избягал

За два дни служители на реда разкриха и задържаха водач, който блъснал с колата си жена на пътя от Берковица за село Бързия и по-късно избягал от мястото на случая, а дамата е умряла на място от удара, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Произшествието е станало към 19:20 часа на 14 февруари. Тогава преминаващ по пътя Берковица - Бързия водач позвънил на 112 и съобщил за легнал на банкета край шосето човек. На място пристигнали служители на реда и медици от центъра за незабавна помощ в Берковица, които открили гибелта на 59-годишна жена, живееща в Бързия.

Вчера колата, с която е била блъсната дамата, е открита в гараж в планинското село Слатина, намиращо се близо до мястото на случая. Това е „ Опел корса “, по който имало забележими следи от ПТП. Открит е и шофьорът на автомобила – мъж на 43 години от Вършец, който е арестуван.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343 от Наказателен кодекс.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана припомниха за Българска телеграфна агенция, че през предходната година в Монтанско имаше един сходен случай – жена беше блъсната на улица в град Вълчедръм, а след това водачът избяга и след два дни колата беше открита на паркинг пред блок в София, закарана от бащата на водача, направил случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР