За Дуейн Джонсън семейството е най-важно от всичко. А най-голямата

...
За Дуейн Джонсън семейството е най-важно от всичко. А най-голямата
Коментари Харесай

Кога Дуейн Джонсън - Скалата се разтапя като памук

За Дуейн Джонсън фамилията е най-важно от всичко. А най-голямата му уязвимост са двете му девойки Жасмин и Тиана. Актьорът не се тормози да демонстрира любовта и привързаността си към тях и, както самият той споделя, " всеки мъж мечтае да има наследник, само че в действителност има потребност от щерка ".

Наскоро Скалата разгласява сладко видео за четиригодишната си щерка Тиана Джиа. Въпреки внушителната си физика, държейки дребната Тиа в скута си, Дуейн изглежда изцяло уязвим.

А тя няма " безусловно никаква визия какъв брой доста значи нейната обич и добрина за нейния татко ", трогателно написа Джонсън в Instagram.

Във видеото таткото закачливо я назовава Синди Лулу - поради сплетената ѝ коса, подражавайки на Синди Лу Кой от кино лентата " Гринч ".

" Един ден, след години, да се мотаеш в офиса на баща и да седиш в скута му, ще бъде последното място, на което ще искаш да бъдеш. Така че ще съм лаком и ще се възползвам от това, до момента в който мога. Благодаря ти, че си толкоз прелестна с баща си T-Rex. Един ден ще схванеш ", прибавя той.

Повече от един милион са сърцата за обявата му, а благите мнения - над шест хиляди. " Ти си жива легенда ", написа почитател. " Очарователна е! Обичам, когато си с нея! Ти си страховит татко! " прибавя различен. " Толкова е сладко!! Обзалагам се, че си най-хубавият татко на света ", счита обожател на артиста.

Освен двете си дъщери от брачната половинка му Лорън Хашиян, Скалата е татко и на щерка си Симон от някогашната си съпруга Дани Гарсия, написа Yahoo.

А децата на Дуейн са добре познати на почитателите му - най-много със своите пакости и дивотии. Така през юни той разгласява видео, в което демонстрира по какъв начин Тиана и Жасмин са изрисували цялото му лице с маркер.

" Беше огромно предизвикателство да лежа в леглото тази заран, преструвайки се, че към момента дремя надълбоко, до момента в който чувах дребни стъпки, подсмиване и шепнене... по-късно постепенно пропълзяха на леглото ми и продължиха да рисуват по лицето ми. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР