За достъп в сградите на Народното събрание от 14 март

...
За достъп в сградите на Народното събрание от 14 март
Коментари Харесай

За достъп в сградите на НС от 14 март няма да се изисква представяне на зелен сертификат, реши парламентът

За достъп в постройките на Народното събрание от 14 март 2022 година няма да се изисква показване на зелен документ, реши Народното събрание.

Народните представители одобриха да бъде анулирано решението на Народното събрание от 7 януари 2022 година за достъп до постройките на Народното събрание при оповестена изключителна епидемиологична конюнктура. Вносители на предлагането са народни представители от ПГ „Възраждане“.

По-рано Народното събрание изслуша вицепремиера по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев за наличието на Националния проект за възобновяване и резистентност след бележките на Европейската комисия, както и за стадия на подготовка на Споразумението за партньорство за програмния интервал 2021-2027 година и на оперативните стратегии, които ще бъдат финансирани от Кохезионния и Структурните фондове на Европейския съюз през програмния интервал 2021–2027 година

Във времето за парламентарен надзор на въпроси и питания на народни представители дадоха отговор вицепремиерите Асен Василев, Борислав Сандов, Гроздан Караджов и министрите Николай Денков, Теодора Генчовска, Драгомир Заков, Атанас Атанасов и Александър Николов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР