За днешното състояние на Българската армия трябва да се срамуват

...
За днешното състояние на Българската армия трябва да се срамуват
Коментари Харесай

Стоянов: За днешното състояние на армията да се срамуват онези политици, които ни внушаваха, че друг ще ни пази

За днешното положение на Българската войска би трябвало да се срамят тези политици, които ни внушаваха, че различен ще ни пази и не е нужна войска, оборудвана с високотехнологично въоръжение. Това сподели служебният министър на защитата Димитър Стоянов по време на церемонията, на която представители на военно-патриотични съюзи и организации, военнослужещи от запаса и запаса бяха наградени по случай 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската войска. 

„ Същите тези политици през днешния ден приказват за „ ръждясали доспехи “, с които е въоръжена армията ни. Нека на тях напомним, че тези „ доспехи “ бяха поддържани и не престават да се поддържат посредством и на вашите старания, и на напъните на тези, които вие сте учили “, сподели Димитър Стоянов на наградените. По думите му Българската войска ще продължи да се модернизира.

Днешните премиите бяха връчени за принос към защитата на страната и дейна публично значима и военно-родолюбива активност.

„ Нещото, което може да се направи в предпразничните дни, е да покажем нашето почитание към всички тези, които през годините полагаха неимоверни старания, с цел да я има Българската войска “, съобщи Стоянов. Според него с помощта на напъните на военно-патриотичните съюзи и организации и техните начинания българското общество възражда доверието си към армията. Виждам от ден на ден поддръжка за създаване на модерна и съвременна войска, способна да дава отговор на всички провокации, добави министърът, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР