За днес в Русия са планирани акции в подкрепа на

...
За днес в Русия са планирани акции в подкрепа на
Коментари Харесай

Образуваха жива верига в подкрепа на Юлия Навална

За през днешния ден в Русия са планувани акции в поддръжка на опозиционера Алексей Навални. Минути след 12:00 часа българско време в центъра на Москва се образува жива верига от дами, в поддръжка на брачната половинка на Навални - Юлия, която се намира в Германия.
За по-късно през днешния ден е планувано излизане в междублоковите пространства с включени фенери на телефоните. Акцията е под надпис "Любовта ще победи страха ".
Властите обаче предизвестиха, че това би могло да се пояснява като неразрешена форма на събиране и има риск от наказания. Късно нощес полицията нахлу и претърси офиси на сподвижници на Навални в Челябинск.
А в собствен коментар от седмицата президентът Владимир Путин съобщи, че от обстановката към Навални, който не назовава с име, се възползват външни сили.
"По отношение на митингите, и освен в поддръжка на оня фигурант... И знаете, ли че и него го употребяват тъкмо в този момент. Точно в този момент, когато във всички страни по света, както и у нас, появява се отмалялост у хората, събира се неспокойствие, поражда неодобрение, поради изискванията, в които живеят, от равнището на приходите ", съобщи Владимир Путин на 10 февруари 2021 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР