За Джулиана Гани дрехите и задръжките се свалят най-лесно, независимо

...
За Джулиана Гани дрехите и задръжките се свалят най-лесно, независимо
Коментари Харесай

Джулката взе детето си на лятна почивка, но пък остави задръжките вкъщи

 За Джулиана Гани облеклата и задръжките се смъкват най-лесно, без значение от събитията или близките в тях. След раждането на дребния Давид силиконката е в топ форма, която показва с готовност из родното Черноморие.

Плеймейтката, която направи серия от корекции по тялото и лицето си, обира погледите, откъдето и да мине, изключително пък, в случай че подобренията й толкоз очевидно се набиват на очи. И в това време демонстрира, че по никакъв начин не й е мъчно да е с дете на море.

Неотлъчно до нея, несъмнено е и обичаният й Илиян Найденов, който до момента в който пори вълните с дребния си правоприемник Давид, също не пропуща да покаже изваяна от мускули фигура.

" През последните 7-8 дни изживяхме фантазията на всеки човек! Прекарахме една незабравимата семейна отмора ЗАЕДНО! Обичам ви, момчета! ", написа под един от фрагментите Джулиана, която малко по-късно пусна и видео от почивката си, което носи името " На море с дете/ Давид бори вълните ".

" Най-после стигнахме досега, в който Давид да усети солената вода и вълните. Това беше най-незабравимия миг от цялата ни отмора. Даже беше толкоз вълнуващо, че съвсем не спахме предната вечер. Уникално преживяване за всеки родител! ", прибавя още изкусителката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР