За Джеръми Ренър новата година не започна по най-добрия начин.

...
За Джеръми Ренър новата година не започна по най-добрия начин.
Коментари Харесай

Подобрява ли се Джеръми Ренър след инцидента

За Джеръми Ренър новата година не стартира по най-хубавия метод. На 7 януари той трябваше да отпразнува 52-ия си рожден ден в болничното заведение, защото още на първия ден от 2023 година бе превозен до там с хеликоптер след претърпени гръдна контузия и ортопедични пострадвания. Наложи се още на идващия ден да му бъде осъществена незабавна интервенция.

Отпреди няколко дни към този момент и знаем по какъв начин се е случил случаят с Джеръми Ренър. В обстановката е забъркан и неговият персонален снегорин, който е с тегло към 6.5 тона. След като в първите часове на новата година снежна стихия подухва преспи в град Рино, щата Невада, където живее артистът, негов родственик се оказва приклещен от снега в колата си. За да му помогне Джеръми Ренър употребява снегорина си. След като почиства снега към автомобила, той слиза от машината, която обаче потегля на луфт. Тогава Ренър се пробва да се качи назад, с цел да я спре, само че част от нея минава през него.

За първи път след случая, на 3 януари, артистът споделя, че е добре, като разгласява селфи в Instagram от болничното си легло. Той благодари на всички за поддръжката и изяснява, че към момента е прекомерно комплициран, с цел да написа. " Но адресирам обич на всички вас ", написа още той.
 Снимка 602006
 

Два дни по-късно Джеръми Ренър още веднъж се включва в Instagram със стори, на което се вижда, че е заобиколен от фамилията си - брат си, сестра си и майка си. На 6 януари артистът още веднъж качва стори, само че този път с болничния личен състав, към който показва признателност.

Последни новости към положението на Джеръми Ренър дава сестра му Ким. Пред People тя споделя: " Толкова сме разчувствани от напредъка му. " Освен това тя добавя, че той е същински войник и малко по малко извършва задачите във възобновяване си. " Не можем да сме по-позитивни за това, което следва ", споделя още Ким Ренър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР