За действията на Иван Димитров, който работи като финтес инструктор

...
За действията на Иван Димитров, който работи като финтес инструктор
Коментари Харесай

Иван Димитров, който драска по Колизеума, се извинил за стореното



За дейностите на Иван Димитров, който работи като финтес инструктор на Острова, се разбра, откакто американският екскурзиант Раян Луц разгласява видео в интернет по какъв начин издълбава своето име и това на приятелката си Хейли в античната тухлена зидария. 

Майор Роберто Мартина от карабинерите споделя пред английското издание, че сътрудниците му са разговаряли с него и той изразил своите извинения и откровено разкайване за стореното. Не се прецизира къде е извършен диалогът, само че съгласно изданието в петък полицията открила, че Иван и Хейли са в България. 

" Свърза се с нас, откакто открихме мобилния му телефон от хотела и му оставихме известие да ни се обади. Естествено, той се притесняваше за правните последствия и всички те му бяха обяснени ", добавя униформеният. 

" Каза ни, че е доста смутен от това, което е направил. Мисля, че се притесняваше от последствията и от възможен правосъден развой. Ние му обяснихме, че може да получи затвор от две до пет години и санкция до 15 000 евро ", сподели още Роберто Мартина. 

Българинът ще има опция да се извини персонално в съда. Той не е бил питан за какво е направил вандалския акт. 

Приятелката му Хейли Брейси не е част от следствието. За нея се оповестява, че ръководи личен бизнес за спортно хранене.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР