За децата е ясно, че арестите ми са незаконни и

...
За децата е ясно, че арестите ми са незаконни и
Коментари Харесай

Борисов: И за децата беше ясно, че арестът ми е поръчков

За децата е ясно, че арестите ми са противозаконни и поръчкови, и даже наказуеми. Бих почнал с противозаконните арести на стотици българи по време на предизборната акция. Върнахме се в 90-те години. От 2 година ГЕРБ го няма в никакво ръководство, виждате корупцията на какво равнище е. Крадоха ви от нафтата и храните, крадоха откъдето можаха. За две години те разсипаха свободата на медиите. Нямаме никакво присъединяване в никаква медия. Когато Бойко Рашков заплаши вашата колежка Биляна Гавазова, тя излетя, нали?

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти преди предизборна среща в Хасково, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Докладът на Съединени американски щати приключва с думите, че и Щатите имат проблеми, само че те най-малко приказват за тях, и оферират решение. При нас - две години двуличие, и нищо. Съжалявам, че сме и ние вътре с арестите, само че когато пристигнаха да ни извличат пред децата ни от къщите ни, и всички откриха противозаконните дейности на сатрапите, тогава медиите се радваха на това. Но в този момент шамарът е застрашителен - две години ръководство на Румен Радев през служебни държавни управления - цялостен неуспех. Ако имаме малко разсъдък, след 2-ри цялата политическа класа би трябвало да се стегне и да покаже малко политически разсъдък, добави Борисов.

По време на предизборната среща водачът на ГЕРБ акцентира, че където и да гостува, залите са претъпкани със симпатизанти на партията.

" Гледам и залите на " Промяната " - макар че са 7 партии, в залите им има по 30-60 индивида. Чудя се, за какво никой не ги пита за какво България, която е най-големият производител на слънчоглед след Украйна, олиото беше 6 лева, или за какво до момента в който бяха на власт, горивата бяха с левче по-скъпи. Нямат отговор на нито един от тези въпроси. Вчера излезе отчета на Департамента на Съединени американски щати, и в медиите настана безмълвие. А единствено и Движение за права и свободи ние говорихме за българите мюсюлмани и християни, задържани изцяло нелегално. И това са хората, които парадират за господство на закона! А Христо Иванов с противозаконното финансиране от " Нексо "?, попита още Борисов.

Лицемерното им отношение и голямата медийна поддръжка - даже за един парапет не смееха да ги питат, - господстваха две години, добави водачът на ГЕРБ. Не бяха пристигнали още служителите на реда у нас да ни арестуват, а към този момент бяха изпратили известия до медиите - мракобесна работа, разяснява Борисов.

Трябва да дадем на Украйна оръжие - един огромен мъдрец е споделил, че неутралитетът оказва помощ на агресора, не на жертвата. Европейски Съюз дава милиарди евро, ние сякаш сме в фамилията на Европейски Съюз, само че на процедура сме неутрални, сподели още водачът на ГЕРБ.

Има рекорден растеж на бързите заеми и рекорден спад на депозитите до 1000 лева, означи претендентът за депутат от Хасково Делян Добрев. Парите, с които обедняваме, отидоха в офшорки, криптовалути, и прочие - това са вашите пари, добави Добрев. Виновникът за инфлацията е " Промяната " - би трябвало да има държавно управление след 2 април, в противоположен случай ще продължаваме да обедняваме. Всеки глас, даден за ГЕРБ, е глас, даден за държавно управление, сподели още Добрев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР