За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящи

За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящи ...

Жена работила със Слави сензационно: Няма такъв гад, кошмар е, крещи, чупи телефони в стените!


За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящи парламентарни избори, се говори от години. Жена на 45-годишна възраст разкрива  в интернет форума БГ мама шокиращи разкрития за характера му.

„Ами пожелайте си го Слави, и ще го получите. Аз понеже съм работила едно известно време с него, не за него, а с него и шоуто му, та знам що за човек. Както написа някой по-горе- деспот. Но и това е малко. Хората от екипа му реват от него и то буквално. Що народ не издържа и се махна. То не беше Евтим Милошев, Росен, сценаристи, балерини, певци. Как пък една жена не го издържа? Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените. Как изобщо издържаха някои хора там се чудя. Няма такава гад и самовлюбен ексцентрик. С патриотите е патриот, с чалгарите е чалгар, а с обикновените хора и той е обикновен. Фалш от всякъде. А вие, гласувайте, гласувайте“, пише възмутената жена работила с Трифонов.

Досега единственият напуснал отдавна корабна Дългия - Любо Нейков, си е позволявал да споменава, че екипът и сценаристите са били глобявани по  минимум 200 лв., ако шефът не е на кеф и го подразнят, нарушавайте казармените порядки, които е въвел. Другите обаче се страхуват да не ги застигне отмъщение ако извадят на бял свят подобни факти от зад кулисите.

През 2019-та година софиянката Хубавена Ненкова сподели в интернет пространството, че е била засечена на пътя от ескорта на Трифонов, като едва не са се ударили в колата й. След това от втория автомобил пълен догоре с мускулести охранители, скочили и  започнали да я заплашват с физическа саморазправа. Последствие Дългия побеснява от разкритията, които тя направи във Фейсбук и започна публично да издирва жената, писа „Ретро“.

Източник: hotarena.net