За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящи

...
За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящи
Коментари Харесай

Жена работила със Слави сензационно: Няма такъв гад, кошмар е, крещи, чупи телефони в стените!

За деспотичния манталитет на Слави Трифонов, който абдикира от идни парламентарни избори, се приказва от години. Жена на 45-годишна възраст разкрива  в интернет форума БГ мама шокиращи разкрития за характера му.

„ Ами пожелайте си го Слави, и ще го получите. Аз тъй като съм работила едно известно време с него, не за него, а с него и шоуто му, та знам що за човек. Както написа някой по-горе- диктатор. Но и това е малко. Хората от екипа му реват от него и то безусловно. Що народ не устоя и се махна. То не беше Евтим Милошев, Росен, сценаристи, балерини, артисти. Как пък една жена не го устоя? Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените. Как въобще устояха някои хора там се чудя. Няма такава гадина и самовлюбен ексцентрик. С патриотите е родолюбец, с чалгарите е чалгар, а с елементарните хора и той е елементарен. Фалш от всякъде. А вие, гласувайте, гласувайте “, написа възмутената жена работила с Трифонов.

Досега единственият напуснал от дълго време корабна Дългия - Любо Нейков, си е разрешавал да загатва, че екипът и сценаристите са били глобявани по  минимум 200 лева ., в случай че шефът не е на кеф и го подразнят, нарушавайте казармените порядки, които е въвел. Другите обаче се опасяват да не ги застигне възмездие в случай че извадят на бял свят сходни обстоятелства от зад кулисите.

През 2019-та година софиянката Хубавена Ненкова показа в интернет пространството, че е била засечена на пътя от ескорта на Трифонов, като едвам не са се блъснали в колата й. След това от втория автомобил цялостен догоре с мускулести охранители, скочили и  почнали да я заплашват с физическа разпра. Последствие Дългия побеснява от разкритията, които тя направи във Facebook и стартира обществено да търси дамата, писа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР