За десети път през сезона Нюкасъл изпусна лидерството в даден

...
За десети път през сезона Нюкасъл изпусна лидерството в даден
Коментари Харесай

Нюкасъл пропиля голям шанс за витални три точки

За десети път през сезона Нюкасъл изпусна водачеството в даден мач и не съумя да стигне до втората си победа във Висшата лига. " Джордитата " се провалиха във допустимо най-лошия миг, стигайки единствено до 1:1 при семейството на директния противник за оставане в елита - Уотфорд.

Така Еди Хау не съумя да постави завършек на поредицата от мачове без триумф, която бе гарнирана и с позорно отпадане от Кембридж за ФА Къп.

На пръв взор, огромният воин за " свраките " предстоящо се споделяше Ален Сент-Максимен. Крилото означи в 49-ата минута, откакто наказа неточност на Нгакия и с компактен шут в близкия ъгъл не остави късмет на Фостър.
 Снимка 560277
Източник:

Този гол надалеч можеше да не бъде единственият в мача. В неговото начало гредата удари Жоелинтон, а през второто полувреме Муса Сисоко пропиля неповторима опция да възвърне ремито.

Така се стигна до 88-ата минута, когато резервата Кико направи пробив по крилото и центрира чудесно за Жоао Педро. Бившият нападател на Флуминензе беше заел отлична позиция в наказателното поле и с глава разстреля рожденика Дубравка.

Точката остави Уотфорд над чертата, до момента в който " свраките " са предпоследни с 1 победа от 22 мача.

Официален дебют за Нюкасъл пък направи последното ново попълнение на северняците - Крис Ууд.
 Брайтън и Кристъл Палас приключиха наедно 1:1
Кристъл Палас пропусна да победи Брайтън

Автогол на Йоаким Андерсен донесе точката за домакините
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР