За „Демократична България“ (ДБ) проект на кабинет с премиер Асен

...
За „Демократична България“ (ДБ) проект на кабинет с премиер Асен
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Проект на кабинет с Асен Василев има голям шанс

За „ Демократична България “ (ДБ) план на кабинет с министър председател Асен Василев има огромен късмет да бъде гласуван в Народното събрание, сподели в предаването „ Неделя 150 “ на БНР съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов.
„ Демократична България “ (ДБ) сме реалисти, само че считаме, че план на кабинет с министър председател Асен Василев има огромен късмет, разяснява той.
По думите му първата политическа мощ – „ Продължаваме промяната “, е тази, която би трябвало доста пламенно да обезпечи поддръжката в пленарната зала.
Целта на Политическа партия за 121 депутати е постижима, счита той и подсети, че кабинетът може да бъде определен и с по-малко от 121 гласа – с болшинство от записаните народни представители.
„ Кандидатът за министър председател, с който през вчерашния ден разговаряхме (Асен Василев), ни уври, че ще предприеме енергични дейности за поддръжка и това ще е обществено “, уточни още Атанасов.
Според него България през днешния ден няма потребност от избори и по-голяма част от популацията не желае предварителен избор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР