За да свалите излишните килограми и да се чувствате добре

...
За да свалите излишните килограми и да се чувствате добре
Коментари Харесай

Най-добрият натурален и безвреден метод за детокс: Зехтин и лимонов сок!

За да свалите непотребните килограми и да се чувствате добре и цялостни с сила, тялото би трябвало на първо време да се пречисти от непотребните насъбрани отрови. Начин, посредством който може да извършите и двете неща, включва зехтин и лимонен сок. Чрез тези натурални съставки, може да пречистите организма и да се отървете от тежестта, което ви пречи.

Действието на този национален лек е дейно, тъй като натъртва на пречистването на черния дроб, където се натрупат най-вече отрови от храните и напитките, които одобряваме всекидневно. Черният дроб е виновен за чистотата на кръвта и тялото, само че от време на време има потребност от помощ, с цел да се оправи с тази задача. Може да му съдействате с 1-2 с.л. примес от сок от лимон и зехтин, които да приемате заран на гладен корем. После може да хапнете закуската си умерено.

Освен за свалянето на килограми, пречистеният черен дроб спомага и за възстановяване положението на кожата. Ще изглеждате по-млади, сияйни, цялостни с сила, без тъмни кръгове и сенки под очите. Освен това, в случай че имате някакви проблеми с храносмилателната система, те също ще изчезнат.

За да си приготвите чудното национално лекарство, са ви нужни равни количества зехтин и лимонен сок. Смесете ги и пийте по лъжица или две заран преди хранене. Тази примес може да съхранявате в ледник или на стайна температура, само че на хладно място. Ефектът идва от богатото наличие на витамин Е, витамин А, както и на мононенаситени киселини.

За красивия и здрав маникюр също може да се погрижите със зехтин и сок от лимон. Добре е да подарявате на ноктите си процедурата веднъж на седмица. Сипете зехтин в купичка и потопете ноктите си в него. Оставете за 15 мин. Избършете и нанесете капки лимонен сок. След минути измийте ръцете.

За да имате здрава и блестяща коса, направете сместа от зехтин и лимонен сок и втрийте непосредствено в корените. Може да разнесете и по цялата коса след това. Оставете домашната маска за коса за 30 мин. и измийте с топла вода. Сместа ще ви помогне и в случай че се борите с пърхота.

Ако задачата ви е да отслабнете, пречистете организма по следния метод. Пригответе си сместа – в лъжичка зехтин капнете малко лимонен сок. Изпийте, а по-късно си сипете и чаша топла вода. Това оказва помощ и при камъни в бъбреците. Разбира се, значимо е да овкусявате салатите си с лимонен сок и зехтин, в случай че се борите с наднормено тегло.

За да освежите кожата на лицето си и да заличите фините бръчици, нанесете сместа на лицето, което преди този момент сте подложили на парна баня. Нанесете първо няколко капки лимонен сок още на влажна кожа. Когато изсъхне, намажете с малко зехтин.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР