За да сте сигурни, че ще забременеете, поне 15 минути

...
За да сте сигурни, че ще забременеете, поне 15 минути
Коментари Харесай

Внимание, дами! Мислите си, че ако правите това ще забременеете по-лесно, но тънете в огромна заблуда!

За да сте сигурни, че ще забременеете, най-малко 15 минути след половия акт би трябвало да останете легнала с крайници, качени нависоко. Това е известен съвет от предишното, който през днешния ден английски учени оборват и потвърждават, че не прави работа, оповестява сайта Monbebe, представен от noviteroditeli.bg.
Науката

Британски учени от университета в Саутамптън откриха, че неподвижното лежане след секс няма никакъв принос към бъдещото забременяване. За да стигнат до този извод те наблюдавали 479 дами, които пробват да забременеят с изкуствено оплождане. Процедурата инвитро постанова сперма от брачна половинка или от донора да се инжектира непосредствено в матката на дамата.

И това е забавно: Учени обясниха в действителност ли е неприятен симптом, когато на бременната ѝ се гади - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

Това се прави в най-подходящия миг - преди овулация и триумфът е 10-15 % на цикъл. След към 6 опита близо 50 на 100 от дамите съумяват да забременеят - 32 на 100 от тях са стояли неподвижни с вирнати крайници 15 минути след процедурата, а 49 % са станали и са се разхождали.

И вагиналният душ не пречи

„ Нашите заключения са, че лежането неподвижно след половия акт не въздейства изобщо на зачеването. И дамите би трябвало да се освободят от предубеждения, които изясняват, че в случай че се надигнем или скачаме върху леглото това ще провали зачеването. Нещо повече – даже вагиналният душ не може да попречи на оплождането “, изясняват учените.

Техният съвет към тези, които желаят да имат бебе, е постоянно да вършат секс. Като разясняват какво имат поради под " постоянно ":

Правете секс

„ Ако вършиме секс 1 път дневно, възможностите да забременеете са към 50% за един месечен цикъл. Минимумът е веднъж на всеки 2 дни “, поучават те.

Това, което най-вече пречи на дамата да стане майка: стресът (колкото дамата е по-притеснена, толкоз повече ендокринната система е по-натоварена), наднорменото тегло (намалява броя на яйцеклетките, които могат да бъдат оплодени) и алкохолът (над 2 чаши дневно качват риска от безплодие).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР