„За да спрем спекулациите, които излизат в жълтите медии в

...
„За да спрем спекулациите, които излизат в жълтите медии в
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Абсолютна лъжа е, че министър Генчовска ще подава оставка

„ За да спрем спекулациите, които излизат в жълтите медии сега, мога да ви уверя, че министър Генчовска си е на мястото. Въобще не се приказва и не се разисква подобен вид. Напротив - на следващия ден, както знаете, ще я изслушаме всички народни представители в пленарна зала, с цел да разберем и другата истина каква е, тъй като през последните дни министър на външните работи на Германия също се позоваваше на подправени вести. Категорично отхвърляме тези клюки, няма такова нещо “, сподели още Балабанов.

Той означи, че всички използваме обществени мрежи и една неистина, изречена 100 пъти, в един миг стартира да се приема като истина.

„ Включително министър на външните работи на Германия използваше подправените вести във връзка с бързото присъединение на Македония към Европейския съюз, след което се появиха апели за оставка на министър Генчовска, която се била съгласила на някакви неща. И това е безспорна неистина “, съобщи Станислав Балабанов.

„ Затова тя просто ще пристигна тук в пленарна зала, с цел да го изясни, добави той. Интересно обаче за нас за какво „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ се въздържаха, когато гласувахме да я извикаме да я изслушаме, разяснява депутатът от „ ИТН “.

Относно проекторешението за метода на разплащане с пътностроителните компании, което Народното събрание следва да прегледа през днешния ден, Станислав Балабанов разяснява, че Има Такъв Народ ще гласоподава Министерският съвет да взима тези решения.

„ Чухме доста обвинявания в подозрения за корупционни практики, за връщане на модела на ГЕРБ, което е следващата неистина. Затова най-практичното в тази ситуация е Министерски съвет да взема решение и да се разплаща, а не тези решения да минават през Народно събрание, тъй като следващата корекция от сътрудници адвокати от ръководещата коалиция демонстрира, че за всяка една сложена табела или мантинела Народно събрание би трябвало да взима решение “, разяснява Балабанов и съобщи, че Има Такъв Народ ще гласоподава срещу по този начин препоръчаното решение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР