За да си съперничат по между си и да се

...
За да си съперничат по между си и да се
Коментари Харесай

Защо жените си правят провокативни снимки?

За да си съперничат по сред си и да се повдигнат обществено - ето какво в действителност кара дамите да си вършат секси селфита.

В една стопански неравна среда, какъвто е актуалният свят, дамите прибягват до щракането на атрактивни селфита, с цел да си съперничат с останалите дами и да се изкачат по обществената стълбица.

Не възприятието, че са потиснати поради своя пол, а оцеляването в среда с по-голямо икомическо неравенството, е главната причина, която кара дамите да си вършат селфита в сексапилни пози.

Резултатите са от изследване на австралийски учени от University of New South Wales в Сидни. Изследователите са анализирали повече от 68 000 секси селфита, оповестени в известни обществени мрежи като Инстаграм и Туитър измежду консуматори от 113 страни по света.

В последна сметка излиза, че " всичко опира до това по какъв начин дамите си съперничат и за какво го вършат ", разяснява ръководителката на проучването Кандис Блейк от университета.

Тя добавя още, че дамите са " по-склонни да влагат време и старания, с цел да разгласяват в интернет секси селфита тук-там, където икономическото неравноправие се усилва, а не тук-там, където мъжете имат повече социална власт и неравенството сред половете е по-голямо ".

Пълните резултати от научното проучване са оповестени в списание " Proceedings of the National Academy of Sciences ", предава ladyzone.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР