За да се включите в безплатните изследвания, е необходимо само

...
За да се включите в безплатните изследвания, е необходимо само
Коментари Харесай

Всяко посещение в „ЛИНА” ви носи безплатно изследване

За да се включите в безплатните проучвания, е належащо единствено да посетите най-близкия независим филиал на „ ЛИНА ”

През месеците септември и октомври здравна лаборатория " ЛИНА " демонстрира своята грижа към здравето на пациентите, като предлага безвъзмездни проучвания на кръвна захар и пикочна киселина. За искащите да се включат в анализите има единствено общоприета такса венепункция от 2 лева Инициативата има за цел да насърчи хората да обръщат по-голямо внимание на своето положение.

Безплатните проучвания са налични за всички и се правят в независимите и манипулационни на „ ЛИНА ”, които се намират в редица области в България. Списъкът включва: Бургас, Варна, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Сливен и Ямбол. Този необятен обсег цели да даде навременна профилактика на пациенти от разнообразни райони в страната.

Защо би трябвало да обръщаме внимание на равнищата си на кръвна захар и пикочна киселина?

Кръвната захар играе основна роля за поддържането на здравето. Нивата на захар в кръвта могат да служат като знак за риска от диабет и други болести, свързани с метаболизма. Високите равнища на кръвна захар могат да нарушат функционалността на органите и системите, в това число сърцето, бъбреците и нервната система. Специално за пациентите с предразположеност към диабет, този разбор може да даде значима информация за  здравословния им статус, а пациентите с открит захарен диабет имат опция гратис да наблюдават равнищата на кръвната си захар.

От друга страна, пикочната киселина също е значим параметър за оценка на здравето. Високите ѝ равнища могат да бъдат свързани със болести като подагра, което е форма на артрит, породена от натрупването на кристали от пикочна киселина в ставите. Следенето на равнищата на пикочна киселина може да помогне за ранното разкриване на подагра и предотвратяване от възможни затруднения.

Проучванията показват, че има основна връзка сред захарния диабет и подаграта. Повишени равнища на пикочна киселина могат да влошат инсулиновата устойчивост, което е причина за развиване на диабет. И назад - хора, страдащи най-често от захарен диабет вид II, са по-склонни към развиване на подагра.

За да се включите в безплатните проучвания, е належащо единствено да посетите най-близкия независим филиал на „ ЛИНА ” във Вашия град. Най-добре е това да става заран на гладно. Предварително записване на час или направление от доктор не са нужни.

Инициативата на здравна лаборатория „ ЛИНА ” съставлява скъп жест към обществото и акцентира нейната ангажираност за здравето на пациентите.

Няма ограничаване в безплатните разбори – можете да се възползвате от тях при всяко посещаване в лабораторията.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР