За да се върне на власт, Борисов е готов да

...
За да се върне на власт, Борисов е готов да
Коментари Харесай

Нинова бърка "Неохим" с "Нефтохим"?! И тази жена е била министър на икономиката и вицепремиер?!

" За да се върне на власт, Борисов е подготвен да лъже от заран до вечер. Борисов, чу ли какво ти споделиха през днешния ден в " Нефтохим "? Или си направи разходка за пиар? Отиде единствено с цел да хулиш предходното държавно управление и да жалиш за служебното ли? ".

 Първоначалният пост на Нинова Първоначалният пост на Нинова Източник: Скрийншот/Facebook
Това написа в профила си във Facebook Корнелия Нинова - някогашни министър на стопанската система, вицепремиер и ръководител на партия със затихващи функционалности. Борисов обаче през днешния ден бе в напълно друго дружество, което стопира работа поради скъпия газ. След като под поста й коментатори обърнаха внимание върху тази неприемлива проява на неведение, този който написа в профила на Нинова поправи от " Нефтохим " на " Неохим ".

 Поправеният след час пост на Нинова Поправеният след час пост на Нинова Източник: Скрийншот/Facebook
Неохим " АД е правоприемник на тогавашния Химическия комбинат в Димитровград и се занимава с произвеждане на химикали и торове. " ЛУКОЙЛ Нефтохим " Бургас въпреки това е най-голямата петролна рафинерия в Югоизточна Европа и главен снабдител на гориво на вътрешния пазар у нас.

И от последвалите трудове на Нинова в обществената мрежа не става напълно ясно схванала ли е тя коя компания стопира активност и освобождава служащи. Тя зове Борисов да отговори на 28 000 управления на предприятия, които употребяват газ и на 250 000 служащи.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР