За да се реализират конституционните реформи, се изисква време и

...
За да се реализират конституционните реформи, се изисква време и
Коментари Харесай

ДПС няма да пречат да се състави правителство frognews.bg

" За да се осъществят конституционните промени, се изисква време и парламентарно време. От тази позиция, с цел да се случат промените, ние няма да пречим да си сформират кабинет ", сподели пред публицисти в Народното събрание Мустафа Карадайъ.

 

На диалозите сред трите обединения участваха съпредседателите на ПП-ДБ Кирил Петков и Христо Иванов, бъдещите ротационни министър председатели Николай Денков и Мария Габриел, зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, председателката на парламентарната група Десислава Атанасова, ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Хамид Хамид и зам.-председателката на Народно събрание Филиз Хюсменова. 

 

Говорено ли е за персоналния състав на държавно управление остава провесен въпрос, макар че самият Карадайъ отхвърли. Причината за подозренията обаче е неналичието на публично оповестяване на имената в държавното управление на обещаната конференция на ПП-ДБ и ГЕРБ. 

 

“Първо обсъдихме полето на диалозите, тематиките, по които можем да си приказваме. Това е доста значимо, когато се приказва, да се знае защо се приказва ”, уточни Карадайъ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР