За да се присъедини България към Програмата за отпадане на

...
За да се присъедини България към Програмата за отпадане на
Коментари Харесай

Ерик Рубин: Ако се намали процентът на отказите, визите за българите ще отпаднат

За да се причисли България към Програмата за отпадане на визите, има две благоприятни условия и първата е да се понижи процентът на отводите, съобщи посланикът на Съединени американски щати у нас Ерик Рубин на конференция в Добрич. По думите му оптималният дял на отводи е три %, а сега България е с 13 % отводи.

Бих желал да подчертая, че има избран вид визи, при които одобряването е 100 % - студентските или визи, свързани с стратегии за продан, както и работните, добави дипломатът. дипломат Рубин разясни, че посолството се пробва да разшири кръга на хората като издава десетгодишни визи, а подновяването за пътуващите, които към този момент са имали издадени визи, да става автоматизирано, без да се явяват наново на изявление.

Другата опция България да се причисли към Програмата за отпадане на визите е нашият Конгрес да промени закона, само че мисля, че това няма да се случи. Така или другояче, ние продължаваме да работим по въпроса с визите, тъй като разбираме, че това е един от главните цели за България, сподели Ерик Рубин.

Посланикът на Съединени американски щати посети дестилерия за етерични масла в Добрич - най-голямата американска инвестиция в района, и се срещна с предприемачи.

Ерик Рубин уточни, че в диалог с кмета на Добрич Йордан Йорданов са обрисували благоприятни условия за взаимни планове за чиста сила, за възстановяване на инфраструктурата в града, на качеството на атмосферния въздух и други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР