За да се поздравим с успех срещу Рилски спортист“, трябва

...
За да се поздравим с успех срещу Рилски спортист“, трябва
Коментари Харесай

Патрика обясни как ще бият Рилски спортист

„ За да се поздравим с триумф против „ Рилски състезател “, би трябвало да играем на максимума на опциите си. Трябва да покажем психическа резистентност, да се противопоставим и физически, с цел да можем да отговорим на ротацията в противниковия отбор. В нашия тим нямаме такава ротация, заради ред справедливи условия. За да победим на следващия ден, на нас ни би трябвало извънредно високо равнище на централизация, както и да бъдем доста продуктивни във всеки един детайл на играта “, разяснява упованията си за утрешния дуел против „ Рилски състезател “ във Варна асистент треньорът на „ Черно море Тича “ Галин Стоянов-Патрика.

„ Мисля, че една от аргументите да загубим двата последни дуела беше, че допуснахме да влезем в руслото и темпото на игра противниковия тим. По отношение мотивация и игра започнахме ужасно и двата дуела. След това лека-полека ставаме огледални на другия тим, което за нас не е добра алтернатива. Нападението е в 2 етапи. Първото нещо е чисто баскетболната част на играта, която би трябвало да бъде изпълнена. В същото време идва един миг, в който психически и прочувствено ние би трябвало да сме подготвени. Ние оставахме задоволително пъти сами, с цел да вкараме и не успявахме. Сигурно има и някаква психическа обремененост въз основата, че би трябвало да вземем наложително победи против директните ни съперници. Допускаме механически неточности, даже непредизвикани, което дава автоматизирано отражение върху цялостното ни  представяне в нахлуване. Реално в отбрана не сме били толкоз неприятни. Успели сме да ограничим противниците си до едно равнище, което по пътя на логиката, в случай че в нахлуване си бил добър, ще победиш. Но очевидно, че не можахме да го създадем тези два мача “, разяснява аргументите за загубите против „ Ямбол “ и Левски “ Патрика.

Запитан за преимуществата на „ Черно море Тича “ преди мача с „ Рилски състезател “, Галин Стоянов отвърна:

„ Имаме страховит колектив. Момчетата са страхотни и един към различен, и по отношение на треньорите. Отделно ние играем доста мощно вкъщи. Момчетата вземат доста драговолно да играят за клуба пред лична аудитория във Варна. Имаме страхотна аудитория. Можем да кажем на почитателите едно огромно „ Благодарим “. Като домакини имаме необикновено предпочитание за победа и извънредно мощен заряд “.

Галин Стоянов разяснява и жребия за купата, който изправя неговия тим против този на „ Левски “: „ Купата в този формат, съгласно мен, дава преимущество на по-силните тимове, тъй като те ще могат да поправят грешките си. На този стадий с тима на „ Левски “ сме „ от една рогозка “. Не съм сигурен, че този тим ще бъде подобен за купата. Ако остане в този си състав, както е сега, в тези два мача всичко ще е въпрос на темперамент, геройство и на доста психическа резистентност в мини обстановките да не се получават сривове “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР